Тамара Коблик

Ще в одній тернопільській лікарні буде тепло

У помешкання тернополян тепло розпочне надходити тоді, коли впродовж трьох діб середня добова температура зовнішнього повітря становитиме +8 градусів або нижче

Цими днями «Тернопільміськтеплокомуненерго» розпочало подачу тепла у Тернопільську міську комунальну лікарню №3. У місті це вже п’ятий заклад охорони здоров’я, де увімкнули опалення. Про це повідомили у пресслужбі Тернопільської міської ради.

Медичні заклади отримують теплоносій від джерела теплової енергії, яке працює на альтернативних видах палива.

Нагадаємо, наприкінці вересня у зв’язку зі зниженням середньодобової температури зовнішнього повітря тепло розпочали подавати у Тернопільську обласну дитячу клінічну лікарню, Тернопільський обласний центр реабілітації та розвитку дитини, Тернопільську комунальну міську лікарню №2, Тернопільську міську дитячу комунальну лікарню (стаціонарний корпус та корпус інфекційного відділення).

У помешкання тернополян тепло розпочне надходити тоді, коли впродовж трьох діб середня добова температура зовнішнього повітря становитиме +8 градусів або нижче.

Нагадаємо, за прогнозами експертів опалювальний сезон цьогоріч буде важким через війну з росією. Тому жителів Тернопільщини закликають зменшувати залежність від російського газу. Радять подбати про утеплення будинків, встановити твердопаливні чи електричні котли, скоротити кількість опалювальних площ. Як ми писали ранішена Тернопільщині котли переводять на тверде паливо.

Журналісти Терену дізналися, де і за скільки можна придбати обігрівач у Тернополі. Також Терен зробив підбірку зігріваючих гаджетів, які пропонують інтернет-магазини.

Читайте також: Якою буде осінь і зима на Тернопільщині: прогноз астролога Івана Круп’яка

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео