Ростислав Фук

У Тернопільській дитячій лікарні увімкнули опалення

Теплопостачання здійснюється без використання газу завдяки реконструкції котельні на вулиці Романа Купчинського

опалення

Днями Тернопільській міській дитячій комунальній лікарні увімкнули опалення. Теплоносій подається у стаціонарний корпус лікарні на вулиці Клінічній і в корпус інфекційного відділення на вулиці Романа Купчинського. про це повідомили на сайті Тернопільської міської ради.

Наразі теплоносій подається лише до закладів охорони здоров’я, зокрема, минулого тижня його постачання розпочалося у КНП «Тернопільська обласна дитяча клінічна лікарня» Тернопільської обласної ради, КНП «Тернопільський обласний центр реабілітації та розвитку дитини» ТОР та у пологове відділення КНП «Тернопільська комунальна міська лікарня №2», – йдеться в повідомленні.

Теплопостачання здійснюється без використання газу завдяки реконструкції котельні на вулиці Романа Купчинського, яка працює на альтернативних видах палива.

До слова, у помешканнях тернополян тепло розпочне надходити тоді, коли впродовж трьох діб середня добова температура зовнішнього повітря становитиме +8 градусів або нижче.

Нагадаємо, за прогнозами експертів опалювальний сезон цьогоріч буде важким через війну з росією. Тому жителів Тернопільщини закликають зменшувати залежність від російського газу. Радять подбати про утеплення будинків, встановити твердопаливні чи електричні котли, скоротити кількість опалювальних площ. Як ми писали раніше, на Тернопільщині котли переводять на тверде паливо.

Журналісти Терену дізналися, де і за скільки можна придбати обігрівач у Тернополі. Також Терен зробив підбірку зігріваючих гаджетів, які пропонують інтернет-магазини.

Читайте також: Якою буде осінь і зима на Тернопільщині: прогноз астролога Івана Круп’яка

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео