Ще 6 кандидатів на пост Президента зареєстрували у Центральній виборчій комісії

25

Протягом останніх трьох днів ще 6 кандидатів у Президенти зареєстрували в ЦВК. Тепер список кандидатів для жителів Тернопільщини збільшився на декілька осіб.

Протягом 28-30 січня комісія зареєструвала таких кандидатів: Ігор Смешко, Інна Богословська, Володимир Зеленський, Олександр Данилюк, Руслан Кошулинський та Сергій Тарута, повідомляє ОПОРА.

Таким чином станом на 30 січня 2019 року ЦВК зареєструвала кандидатом у президенти 26 осіб.

Варто зауважити, що 30 січня за Ігоря Смешка (самовисуванця) та Інну Богословську (самовисуванця) проголосували всі 16 членів комісії. За Володимира Зеленського, суб’єктом висування якого є політична партія «Слуга народу», відали голоси 15 членів комісії, 1 – утримався.

До слова, Руслан Кошулинський, проживає у м. Львів та є членом політичної партії «Всеукраїнське об’єднання «Свобода», яке стало його суб’єктом висування. Олександр Данилюк проживає у Києві, є керівником Громадської організації «ЦЕНТР ОБОРОННИХ РЕФОРМ», член Політичної партії «Громадянський рух «Спільна Справа», самовисування.

Сергій Тарута є кандидатом політичної партії «Основа».

Контент виготовлено у співпраці з Тернопільським прес-клубом за підтримки «Медійної програми в Україні», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) і виконується міжнародною організацією Internews.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео