Олеся Поліщук

Ще одна громада Тернопільщини оголосила конкурс на посади директорів трьох навчальних закладів

1c6a48c260b4a66e9ab5d062b35475b3

Відділ освіти, культури, молоді, спорту та туризму Микулинецької селищної ради  оголошує про проведення конкурсу на заміщення посади директорів трьох навчальних закладів громади.

Оголошення оприлюднено на сайті Микулинецької селищної ради.

Шукають кандидатів на посади очільників Дружбівської школи I-III ступенів, Струсівської ЗОШ I-III ступенів, Дворічанської школи I ступеня.

Керівником закладу загальної середньої освіти може бути особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу освіту ступеня не нижче магістра, стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше трьох років (крім керівників приватних, корпоративних закладів освіти), організаторські здібності, стан фізичного і психічного здоров’я, що не перешкоджає виконанню професійних обов’язків, пройшла конкурсний відбір та визнана переможцем конкурсу відповідно до Закону України «Про повну загальну середню освіту».

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають документи у відділ освіти, культури, молоді, спорту та туризму Микулинецької селищної ради (смт. Микулинці вул. 22 січня 8).

Довідки за телефоном: 0974437905; 0974075848; 0673531942.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео