Що чекає тернополян на вихідних

unnamed (1)

Фестиваль «Короп-фест», концерт гурту «The Segment quartet»   та ще багато чого іншого зможуть відвідати цими вихідними тернополяни.

7 липня на вас чекає:

Тернополян запрошують приєднатись до суботньої пробіжки. Щотижня ранковий заряд енергії на всі вихідні. Місце зустрічі учасників – у парку Національного відродження біля сцени. Розминка починається 6:50, старт о  7:00.

Тернополян запрошують на перегляд фільмів під відкритим небом. Початок о 20:15. Місце – зелена зона біля причалу Тернопільського ставу.

Фестиваль «Короп-фест» відбудеться в Тернополі у парку Шевченка. Свято запланували на 6-8 липня.  Відомо, що на гостей свята чекає концерт під відкритим небом, етнодискотека. Також приїде гурт «Моторолла». Окрім цього, три дні на фестивалі будуть кулінарити кухарі зі всієї України, оскільки в парку проведуть Кулінарний кубок Західної України.

Тернополян запрошують на концерт свіжого авторського джазу, який відбудеться 7 липня у Бункермузі. Початок о 20:00. «The Segment quartet» грають contemporary jazz, а композиції вигадують самі. Прагнучи донести свій погляд на музику всім відкритим до нового людям, столичний гурт виступить в «Бункермузі» на Івана Купала. Якщо ти любитель свіжого авторського джазу – ласкаво просимо.

8 липня на вас чекає:

Щонеділі тернополян запрошують гарно провести час на свіжому повітрі. Місця для танців буде вдосталь. Отож, за вхід платити не потрібно, основне мати з собою багато енергії, аби заряджати нею інших.  Початок о 20:00 на о. Чайка у парку імені Тараса Шевченка.

Ось вже восьмий стенд-ап камеді у «Козі» відбудеться 8 липня. Початок о 19:30.  Для тих хто хоче поборотись за 1000 грн, реєстрація ТУТ. Ведучий Тарас Миколайович чекає на справді позитивний літній вечір. Вхід - 50 грн Резерв столиків за телефоном: (067) 20 81 331

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео