Що чекає тернополян на вихідних

веселих вихідних

Зустрінь осінь весело – забудь про депресію!

7 вересня

Latin dance Open-air 2019

Коли: 20:00

Де: Студія танцю «Social Dance Club»  о.Чайка, парк імені.Т.Шевченка

Незабаром відкриваємо сезон оупен - ейрів 2019! Щосуботи - чекаємо вас на відритих вечорах латиноамериканських танців! Чудова можливість танцювати під відкритим небом, під зорями і відпочивати душею! Танцюємо до жовтня! Тому, якщо ти не знаєш, що роботи у теплі суботні вечори - плануй вже зараз! Невимушена атмосфера, друзі, ваші улюблені танці, та посиденьки після вечірки. Цього року ми змінили формат (день) - щосуботи! Для ще більшого вашого комфорту!

Розширення ландшафту

Де: Ресторан «Bunkermuz»

Теми, котрі досліджували молоді митці зачіпають глобальні виклики людей всієї планети на основі контексту малого села Травневе. У спільному міжнародному проекті легко побачити в’язок локальне-глобальне та їх взаємовпливи. Розширений світ малої громади до виміру планети візуалізовані та вербалізовані різними медіумами у проекті «Розширення ландшафту».

Виставка картин заслуженого художника України Є. Удіна

Де: Тернопільська обласна універсальна наукова бібліотека

У Тернопільській ОУНБ до Дня Міста Тернополя відкрилася виставка картин « Крізь роки, крізь століття, Тернопіль живи!», присвячена нашому рідному місту від 1960 до 2019 років. Запрошуємо всіх охочих помандрувати тернопільськими вуличками минулого століття!

Палеонтологічна виставка приватної колекції Олександра Сталенного «Із глибини віків»

Де: Тернопільський обласний краєзнавчий музей

Тернополяни та гості міста матимуть унікальну можливість поринути у світ доісторичних тварин. Вперше у Тернополі відбудеться палеонтологічна виставка приватної колекції Олександра Сталенного «Із глибини віків». Свої експонати колекціонер збирав понад двадцять років. У його колекції представлено унікальні зразки з різних куточків світу, аналогів яких немає в Україні. Проходитиме виставка у Тернопільському обласному краєзнавчому. До слова, окрім унікальних експонатів на відвідувачів виставки очікує безліч цікавого, зокрема: розкопки-гра «У пошуках скам’янілостей» та демонстрація фільму про роботу палеонтологів у польових умовах.

Відкритий 5km забіг Ternopil runday!

Коли: 08:30

Де: Площа на набережній перед Центральним причалом

Runday - це національна спільнота бігунів та волонтерів з єдиною місією: зібрати 1 мільйон людей, які регулярно бігають або ходять 5 кілометрів. Ternopil runday - це пробігтися 5км по найбільш безпечній та екологічній біговій локації у Тернополі. Це зустріти бігових друзів, познайомитися з досвідченими атлетами, долучитися до бігової спільноти, дізнатися про найцікавіші бігові заходи, знайти тренувальний клуб у своєму районі та весело провести час у дружній компанії.

Чемпіонат Тернопільської області з комбінованої піраміди.

Коли: 09:30

Де: Більярдний клуб «Абриколь»

Запрошуємо спортсменів та любителів більярдного спорту. Форма одягу - згідно з регламентом проведення офіційних змагань.

Благодійна акція «Донор - це ТИ»

Де: Комунальна установа Тернопільської обласної ради «Тернопільський обласний центр служби крові»

Запрошуємо усіх бажаючих взяти участь в акції «Донор – це ТИ». Це місячник здачі крові, який триватиме з 1 по 30 вересня 2019 року, кожен може допомогти популяризувати культуру донорства в Україні і долучитися до порятунку життя. Ставайте донорами та упродовж місяця публікуйте в соцмережах свої фотографії із хештегом #донор_це_ти #я_Донор #здай_кров #врятуй_життя #донор #донорство.

Дитяча субота для дітей 7-11 років. Вмикайся!

Коли: 16:00

Де: Книгарня «Є»

Книгарня «Є» запрошує дітей віком 7-11 років на практичне знайомство з книгою «Логічні завдання для розумних дітей» (видавництво «Клуб сімейного дозвілля»). Захід відбудеться 7 вересня Початок – о 16:00.На зустрічі ми поділимося спогадами про літо, а також спробуємо разом «увімкнутися» у навчальний процес та потренувати мозок, розв’язуючи завдання з книги «Логічні завдання для розумних дітей». Вхід вільний.

Засідання клубу «Амазонки Тернопілля»

Коли: 16:30

Де: Тернопільська обласна універсальна наукова бібліотека

7 вересня в Тернопільській обласній універсальній науковій бібліотеці (читальний зал) відбудеться чергове засідання клубу «Амазонки Тернопілля». Це клуб реабілітації та психологічної підтримки жінок, які побороли онкозахворювання або лікуються. Запрошуємо всіх, кому потрібна підтримка і тих, хто сам хоче допомогти іншим, і всіх, хто просто хоче провести час у дружній компанії сильних жінок, зарядитись їхнім позитивом.

8 вересня

Виступ гурту «Bugs&Bunny»

Коли: 19:00

Де: Паб «Хмільне щастя»

Виставка – конкурс на здобуття Обласної мистецької премії імені Олени Кульчицької

Де: Тернопільський обласний художній музей

Літературні забавлянки з дітьми та дорослими

Коли: 12:00

Де: Тернопільська обласна універсальна наукова бібліотека

8 вересня (неділя) 2019 року о 12 годині Тернопільська обласна універсальна наукова бібліотека запрошує тернопільські родини на творчу зустріч з поеткою, дитячою письменницею Ольгою Атаманчук. На Вас чекає лірика для дорослих, загадки, віршики для дітей, багато спілкування та хорошого настрою.

Осінній прорив

Коли: 07:00

Де: Дальній пляж

Запрошуємо на сплав по річці Серет! Є бажання пройти крізь плавні, помилуватися їх красою та теплою погодою. Це точно ще не кінець сезону, але можливо вже останній теплий сплав, тому варто поспішити і не втратити можливість насолодитися теплом. Плануємо дійти на каяках до села Івачів та повернутися назад, а якщо доведеться часто прориватися крізь водорості (а в цю пору року це цілком ймовірно) - то повернемо назад раніше. Орієнтовно 5-7 годин сплаву в спокійному темпі. На сплав запрошуються усі бажаючі.- Місце старту та фінішу - Дальній пляж.- Збір - 7:00.- Завершення сплаву - орієнтовно 14:00.- Вартість: прокат човна - 400 грн/особа + оргзбір 150 грн. Для давніх друзів та постійних відвідувачів діє система знижок!

Збірна екскурсія Катедрою

Коли: 19:00

Де: Туристично-інформаційний центр

Відкрите бронювання місць на Збірну екскурсію Катедрою (Архикатедральний Собор НЗПБ - Тернопіль)!На вас чекає цікава подорож у минуле Тернополя! Ви дізнаєтеся історію собору, його особливості та легенди. Разом з екскурсоводом ми спустимось у Крипту, яка розташована на глибині 5 метрів та піднімемось на дзвіницю висотою 22 метри (оглядовий майданчик)! Після чого зробимо красиві світлини на згадку! Зареєструватись можна в ТІЦ \ Туристично-Інформаційний центр м.Тернополя за адресою вул. Грушевського, 2, або за телефоном нижче! Чкурни у Тернопіль на вихідні!

Заняття для майбутніх переговорників

Коли: 14:00

Де: вул. Миру, 2/65 (Навчальний центр «Holmes VS Moriarty»)

Наші переговорники продовжують здобувати унікальні знання, корисні навички, вчаться професійно переконувати, вирішувати будь-які конфлікти! Запрошуємо на перше відкрите заняття дітей та підлітків, які ще не встигли долучитися до нашої постійної групи, але теж мріють стати переговорниками!

Благодійна акція «Донор - це ТИ»

Де: Комунальна установа Тернопільської обласної ради «Тернопільський обласний центр служби крові»

Запрошуємо усіх бажаючих взяти участь в акції «Донор – це ТИ». Це місячник здачі крові, який триватиме з 1 по 30 вересня 2019 року, кожен може допомогти популяризувати культуру донорства в Україні і долучитися до порятунку життя. Ставайте донорами та упродовж місяця публікуйте в соцмережах свої фотографії із хештегом #донор_це_ти #я_Донор #здай_кров #врятуй_життя #донор #донорство.

Змагання з велоспорту на шосе

Коли: 11:00

Де: Готель «Тернопіль»

В Тернополі вперше проводитимуться змагання з велоспорту на шосе на вибування. Компанія ELEEK є партнером змагань. Буде на своїх електровелосипедах супроводжувати спортсменів. Та надасть можливість провести тест-драйв на наших електровелосипедах. Отож усіх очікуємо на змаганнях у суботу. Ексклюзивна гонка, проводиться вперше. Гонка з вибуттям Дистанція залежить від кількості учасників. Реєстрація та видача номерів відбуватиметься за годину до старту на місці старту. Стартовий внесок 100 грн. Нагороджуються 1,2,3 місця серед чоловіків та серед жінок. Реєстрація за посиланням нижче. Вікові категорії: - 18-39 р.- 40+ Велосипед - рекомендовано шосейний та не є обов'язковим! Обов'язкова наявність справного велосипеду, шолому та страхового полісу.

Кінолекторій «Книга чи фільм? »Наталка Полтавка« І. Котляревський»

Де: Комунальна установа «Тернопільська обласна бібліотека для дітей»

Захід приурочено до 250-річчя від дня народження І. Котляревського.

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео