Що чекає тернополян на вихідних?

0

Комедія «Гормон кохання, або Тестостерон», виступ гурту «Deepwine» та ще багато чого іншого зможуть відвідати цими вихідними тернополяни.

24 березня  на вас чекає:

Традиційна просвітницька акція до Всесвітнього дня боротьби з туберкульозом відбудеться 24 березня на Театральному майдані. Біля драмтеатру медики з протитуберкульозного диспансеру обстежуватимуть людей на двох цифрових флюорографах.

У суботу, 24 березня тернополян запрошують в крафт-паб «Le Rock» аби послухати якісну українську музику. Початок о 20.30. Гурт Deepwine - це молодий колектив зі Львова, котрий з кожним виступом завойовує все більше і більше своїх слухачів. Вокал, лірика та музична атмосфера залишить тепле враження від почутого у кожного. Вхід вільний

У Тернопільському драматичному театрі ім. Т. Шевченка покажуть виставу «Гормон кохання, або Тестостерон». Початок о 19.00.  Квитки – у касі драмтеатру.

Фестиваль Electric Meadow 2018 запрошує на вечір пост-року в Козі. Виступає гурт з Києва Way Station. Захід відбудеться 24 березня, початок о 21.00. Колектив існує з 2010-го року, має за плечима виступи з легендами жанру Maybeshewill, This Will Destroy You, Lymbyc Systym та два повноформатиних альбоми.

У Тернополі триває конкурс малюнків. Намалюйте на листку А4 (вертикально або горизонтально) малюнок якою ви бачите патрульну поліцію Тернополя. Принесіть його до Тернопільської обласної бібліотеки для молоді. В кінці березня 2018 р  журі у складі Патрульної поліції Тернополя, бібліотекарів та читачів бібліотеки обере 10 переможців.

25 березня на вас чекає:

У Тернопільському драматичному театрі ім. Т. Шевченка покажуть виставу  «Гуцулка Ксеня». Початок о 19.00. Квитки – у касі драмтеатру.

Вже цієї неділі, 25 березня громадська діячка та спортсменка Лілія Проць відновлює традиційну ранкову РУХАНКУ в парку Шевченка. Захід відбуватиметься щонеділі на острівку «Чайка». Початок о 10.00.

У неділю, 25 березня, о 15.00 в Архикатедральному соборі відбудеться Архиєрейська Божественна Літургія, яку очолить архиєпископ та митрополит Тернопільсько-Зборівської УГКЦ кир Василій Семенюк. Після цього в 16.00 від Архикатедрального собору розпочнеться Хресна хода.

 У Тернополі дітлахам покажуть казку про ведмежат, автором якої є М. Поліванов. Талановитий драматург вже не перший рік радує дітей своїми казочками. На виставу запрошують глядачів від трьох років.  Головними героями у казці є двоє веселих ведмежат Топка і Топ. Початок вистави 25 березня о 12:00 та 14.30 у Тернопільському академічному обласному театрі актора і ляльки.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео