Що зроблять на Тернопільщині за понад 85 млн грн, які виділила Верховна Рада

фонд-регіонал-розвитку

Аж 14 проектів реалізують на Тернопільщині за кошти, які виділив Уряд, підписавши розпорядження «Про інвестиційні програми і проекти регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися у 2018 році за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку».  

Найдорожче державі обійдеться реконструкція спортивного майданчика загальноосвітньої школи-інтернату I-III ступеня у Кременці. Ремонт вартуватиме понад 11 млн грн.

Ще 10,5 млн грн піде на будівництво «Водної арени» у Тернополі.

Також в обласному центрі нарешті відремонтують корпус №2 комунальної установи Тернопільської обласної ради «Тернопільський обласний наркологічний диспансер» по вул. Тролейбусній,14. Це коштуватиме державі у понад 9089 млн грн.

А у селі Стінка Бучацького району нарешті з’явиться дошкільний заклад, який реконструюють із приміщення колишньої школи. На це Уряд виділив майже 9 млн грн.

По 7 млн. грн. держава виділила на ремонт дамби у Тернополі та будівництво спортзалу Збаразької районної дитячо-юнацької спортивної школи на території Базаринецької сільської ради.

У той час близько 18 млн грн, тобто по 6 млн грн Уряд вирішив направити на будівництво водопровідних споруд в смт. Мельниця-Подільська, на реконструкцію будівлі Новосільської загальноосвітньої школи I-III ступеня імені Мирона Зарицького у Підволочиському районі й утеплення фасадів та заміну вікон у навчальному корпусі Бучацького коледжу Подільського державного аграрно-технічного університету.

Реконструкція каналізаційної мережі у Монастириській та ремонт районного будинку культури і бібліотека для дорослих у  Борщеві обійдуться державі по 3 млн грн.

На реконструкції та ремонти у Завалівській загальноосвітній школі I-III ступеня Підгаєцької районної ради  та загальноосвітній школій I-II ступеня у с. Ренів Зборівського району Уряд виділив понад 1,5 млн грн на кожну. Ще 300 тис грн отримає Лановецька загальноосвітня школа I-III ступеня №2 – на утеплення зовнішніх стін будівлі й заміну покрівлі.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео