Ростислав Фук

Штормовий вітер: на Тернопільщину знову суне циклон

Загалом протягом тижня на Тернопільщині погода буде нестійкою, кажуть синоптики

Штормовий вітер, дощ та ожеледицю прогнозують протягом найближчих днів на Тернопільщині. Про це повідомили на сторінці Тернопільського обласного центру з гідрометеорології.

Поточний тиждень на Тернопільщині буде нестійким: погоду визначатимуть атмосферні фронти, які чергуватимуться з полями підвищеного атмосферного тиску, – йдеться в повідомленні.

Прогноз на три дні:

21 лютого: Хмарно з проясненнями. Вночі дощі. Вдень без істотних опадів. Вночі та вранці на дорогах ожеледиця. Вітер західний, 9 – 14 м/с, пориви 17 – 22 м/с, вдень місцями до 25 м/с. Температура вночі 0 – 5º тепла, вдень 5 – 10º тепла. Синоптики попереджають про  ІІ рівень небезпечності – помаранчевий, СМЯ ІІ.

22 лютого: Хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Вночі та вранці на дорогах ожеледиця. Вітер західний, 7 – 12 м/с. Температура вночі від 1º морозу до 4º тепла, вдень 3 – 8º тепла.

23 лютого: Хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Вночі та вранці на дорогах ожеледиця. Вітер південний, 7 – 12 м/с. Температура вночі від 4º морозу до 1º тепла. вдень 3 – 8º тепла.

Нагадаємо, у суботу, 18 лютого негода наробила біди на Тернопільщині. Пориви вітру повалили на проїзну частину доріг області чимало дерев. 

Фото стокове

Вибір читачів за тиждень

Відео