Швидка допомога в Тернополі? – Ні, не чули

385227400

Тернополянка Ірина Небесна в соціальній мережі Facebook скаржиться на роботу швидкої, і повірте, це не окремий випадок, таких безліч.

- Коли тиждень починається із виклику швидкої - це не «гуд». Коли швидка їде довше, аніж 15 хв - теж не «гуд». Коли ти телефонуєш сказати, мовляв, та вже не їдьте, вже самі все зробили, може, бригада комусь буде потрібніша в цей час, а чуєш: «То сказати, щоб бригада не виїжджала?» - то вона ще навіть не виїжджала... То це взагалі, - пише тернополянка.

Якщо прослідкувати за коментарями під цим дописом, то люди масово скаржаться на роботу наших медиків та водіїв карет швидкої допомоги.

Декілька місяців тому до студентки одного з ВНЗ Тернополя, яка проживає в гуртожитку, також викликали карету швидкої. Диспетчера попередили, що дівчина мала важку операцію на серце і потрібно якнайшвидше відреагувати, проте це не допомогло. Коли пройшло пів години з моменту виклику, до них перетелефонувала диспетчер зі словами: «Викличте таксі, у нашій машині пальне закінчилось, доїхати не мають як».

На такі речі потрібно реагувати, адже якщо до лікарні приїздиш сам, то за огляд, УЗД, МРТ, рентген вимагають оплату. Будьте уважні і відстоюйте свої права, починаючи з права на безкоштовну медицину.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео