Ростислав Фук

Син відомого телеведучого з Тернопільщини отримав відзнаку від Міністра оборони

22-річний Іван Пелих доєднався до лав Збройних Сил ще на початку повномасштабного вторгнення

Син відомого телеведучого Ігоря Пелиха служить на фронті. За захист України він отримав відзнаку від міністра оборони. Про це пише 24 канал.

22-річний Іван Пелих захищає Україну в Сумській області. Він доєднався до лав Збройних Сил ще на початку повномасштабного вторгнення.

В інстаграм-сторіз Іван Пелих похвалився нагородою, яку отримав за свої подвиги у війську. Це відзнака міністра оборони України Рустема Умєрова. Міністр підписав наказ 24 квітня, судячи з документа.

Це все звісно гуд, але можна краще нагородний Glock, будь ласка, – з гумором прокоментував нагороду Іван Пелих.

Нагадаємо, Іван Пелих – старший син відомого українського телеведучого Ігоря Пелиха. Хлопець захоплювався кінематографом та навчався на режисера в університеті мистецтв імені Карпенка-Карого. Але став воїном ЗСУ з початку повномасштабного вторгнення.

Іван Пелих спершу перебував у теробороні Києва. Згодом він був на напружених та критичних ділянках лінії фронту. Зокрема, брав участь у боях в Лисичанську та на Бахмутському напрямку.

У своїх соцмережах Іван часто показує і свої проєкти як оператора, і кадри з війни. Боєць розповідав, що у війні немає нічого романтичного, як часом здається з постів у соцмережах. Він підкреслив, що звільнення кожного клаптика української землі дається великою ціною.

Фото Івана Пелиха

Вибір читачів за тиждень

Відео