Скала-Подільська ОТГ отримала нагороду за внесок у підвищення рівня прозорості та відкритості бюджету

4046d4a57ab73010ea4764380139d63c

Одним із напрямків співпраці Скала-Подільської  громади з програмою «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Комюнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID), є участь у проекті «Доброчесні громади», який реалізується громадським партнерством «За прозорі місцеві бюджети!».

Тому днями в Скала-Подільській селищній раді  відбулася чергова зустріч з експертом  проекту «Запобігання корупції в об'єднаних територіальних громадах» Тарасом Халавкою.

В рамках даної зустрічі було обговорено формат «Бюджету для громадян» -  друкованого видання з візуалізованими даними, у якому в доступній формі буде викладена інформацію про те, як і куди йдуть гроші громади.

 Також експерт повідомив, що за результатами моніторингу, який проводився за використанням Методології оцінки прозорості місцевих бюджетів, розробленої групою експертів Громадського Партнерства «За прозорі місцеві бюджети!», Скала-Подільську громаду  відзначено подякою  та пам’ятним знаком за внесок у підвищення рівня прозорості та відкритості бюджетного процесу, зазначають на сайті громади.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео