У Ланівцях - скандал

собаки

Ланівчани, у соціальній мережі facebook скаржаться на місцевих агресивних собак.

Вчора, 31 січня у Ланівцях дві великі зграї собак розгулювали містечком. Тварини своєю агресивністю відлякували школярів, які з острахом обходили їх за допомогою дорослих, але ж що робити іншим дітям, які без підтримки старших повертаються зі шкільного закладу додому?

Забираючи сьогодні сина зі школи, наткнулась на дві великих зграї собак....були серед них як дворняги, так і собаки з нашийником. Собаки поводили себе неспокійно, а деякі з них навіть досить агресивно. Я розумію, що розстрілювати чи травити собак — це не гуманно, але що тоді робити? Діти додому боялись йти....кількох дітей я перевела повз зграю, але ж вони щодня ходять звичним маршрутом і до школи, і зі школи....А Боже борони та зграя накинеться на когось...що тоді? Кого звинувачуватимуть та хто відповідатиме за це?, - скаржиться Oleksandra Kovalchyk.

Дана ситуація викликала інтенсивне обговорення у соціальній мережі. Думки людей розходяться. Одні вбачають реальну загрозу життю їхніх дітей, а інші просто піджартовують та шукають оригінальний вихід із ситуації.

Screenshot_2
Screenshot_2

 

Вибір читачів за тиждень

Відео