Юля Вітюк

Сказано – зроблено: у Мар'янівці оновили дорогу (фото, відео)

IMG_6190
У селі Мар’янівка  Великоберезовицької громади оновили дорогу, яку не ремонтували майже 40 років. 

- З ініціативи народного депутата України Івана Чайківського завершено перший етап ремонту дороги Мар’янівка-Йосипівка-Настасів-Лучка. Таким господарським способом ми хотіли повернути віру людей в українське село, адже майбутнє українського села буде тоді, коли в ньому буде якісна інфраструктура, — розповідає Володимир Болєщук, перший заступник голови Тернопільської обласної ради (команда Чайківського «За майбутнє»).

- Сьогодні ми знаходимось на частині дороги Мар’янівка-Лучка, де ми наочно можемо показати людям те, що ми плануємо. Це не пусті обіцянки, не тільки приїхали три місяці тому, наобіцяли людям і поїхали, зробили гарну картинку. Сьогодні настає той момент, коли ми відповідаємо за слова, адже справжній патріот — це добрий господар»,— говорить Іван Чайківський, народний депутат України («За майбутнє»).

Жителі села дорогою задоволені та надіються, що вона служитиме громаді   

- Я хочу подякувати насамперед нашому депутату Івану Чайківському, депутату Верховної ради, адже він народився і формувався в сільській місцевості і так, як він розуміє всі проблеми і біди селянина -  не розуміє ніхто. Я вдячна його команді, Володимиру Болєщуку, який кожен день на цій дорозі буває та подякувати Богу, що ми маємо таких керівників, таких людей, які розуміють нас і поважають, — наголошує Дарія Блащак, староста Настасівського старостинського округу.

Наступною ремонтуватимуть ділянку дороги з Йосипівки до Настасова.  [embed]https://www.youtube.com/watch?fbclid=IwAR2RZ-aYTKHcYCV8o6BoNEdpkyAf11f3Tnu0dePAsfuOW_p_1Bbf5unMQhk&v=3r11l17gYb8&feature=youtu.be&ab_channel=%D0%A2%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%BE%D0%BF%D1%96%D0%BB%D1%8C%D1%89%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D0%97%D0%90%D0%9C%D0%B0%D0%B9%D0%B1%D1%83%D1%82%D0%BD%D1%94[/embed] Відео Павла Лящинського

Вибір читачів за тиждень

Відео