Спальні гарнітури – просте рішення для оформлення кімнати для сну

Новини компаній

Існує кілька варіантів, щоб облаштувати таку кімнату як спальня. Комусь до вподоби серійна продукція, а хтось хоче замовити щось ексклюзивне. Вибір залишається за покупцем. Також мануфактури пропонують як окремі елементи, за допомогою яких вийде оформити інтер’єр, так і готові комплекти.

спальні Гарнітури

Якщо немає часу займатися підбором кожного модуля, чи хочеться, щоб кімната була оформлена в єдиному стилі та кольорі, то немає нічого кращого, ніж спальні гарнітури. Експерти МебельОк радо підкажуть, на які саме моменти варто звернути увагу при виборі набору. Адже представлена продукція відрізняється не тільки дизайном, але і кількістю елементів у комплекті. А це важливо, особливо якщо у вас приміщення не може «похвалитися» великою площею. В такому випадку краще придбати гарнітур, в якому немає нічого зайвого, а всі модулі відрізняються продуманістю конструкції і її функціональністю.

Класика чи хай тек

Сучасна меблева індустрія пропонує безліч варіацій меблів. Гарнітури для спальні виконані в різній стилістиці, в різній гамі кольорів, з використанням різних матеріалів.

У результаті покупець має можливість придбати гарнітур для спальні:

  1. В натуральному дереві. Це дуже розкішний варіант, особливо якщо мова йде про дуб або бук, як основну сировину. Правда треба бути готовим, що така покупка вартуватиме чимало. Як альтернатива – меблі з більш бюджетних порід деревини;
  2. З ДСП або МДФ. Причому плити можуть бути шпоновані натуральним шпоном. Це компромісне рішення між натуральною сировиною і демократичною вартістю;
  3. HPL або CPL пластик. Теж крута новинка, яка додає меблевим фасадам особливого шику і динамічності.

Часто використовують для виготовлення спальних гарнітурів скло, дзеркало, штучний камінь, тканини.

Для того, щоб придбати гарнітур для спальні, який послужить багато років, переконайтеся, що використані не лише довговічні і надійні матеріали, але і комплектуючі. Фурнітура має величезний вплив на зносостійкість і на експлуатаційні характеристики. Різні додаткові комплектуючі розширюють функціональні можливості модулів. Отже ви не тільки будете милуватися красою меблів у спальні, але і насолоджуватися її практичністю при використанні.

Спальні гарнітури

Придбати спальний гарнітур – це завжди найбільш простий і правильний варіант, якщо треба облаштувати приміщення для сну і відпочинку. Крім того, це ще й вигідно у фінансовому плані. Бо купувати модулі окремо завжди вартує більше, ніж придбання готового комплекту. Тим більше, що на сайті МебельОк представлені різні гарнітури, які відрізняються ще і кількістю елементів і їх типом.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео