Співатиме Арсен Мірзоян: стала відомою програма святкування Дня міста Чорткова

cb1567969a2aa41510977846df53356b

12 липня у Чорткові відзначатимуть 499-річницю з моменту отримання містом Магдебурзького права. Оскільки урочистих заходів запланували чимало, довелось розділити їх на два дні. На сайті міськради опублікували детальну програму святкувань. 

У неділю, 11 липня, на чортків'ян та гостей міста чекатиме перша спартакіада Чортківської громади, кубок міського голови з більярдного спорту, цікавий туристичний велоквест «Місто на педалях», творча зустріч із письменником та журналістом Остапом Дроздовим, велика концертна програма, виступ співака Святослава Края та презентація нового альбому місцевого гурту «SVITY».

У понеділок – ще цікавіше. Відкриватиме свято знаменитий на всю Україну військовий оркестр із Новомосковська, далі – виставка живопису Марії Фіняк та етно-фешн показ від львівської майстрині Ольги Гонтар, а також запуск проекту «Майстерка Чорткова».

Вже о 18 годині розпочнеться святковий концерт, через дві години міський голова Володимир Шматько нагороджуватиме мешканців громади, о 22 год. очікується світлове шоу від театру «Metanoia».

На завершення – найцікавіше. Спершу виступатиме Асафатоv (ex-Jazzforacat), а потім хедлайнер свята Арсен Мірзоян. 

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео