Ростислав Фук

На Тернопільщині призначили нового представника уповноваженого з прав людини

Представив його Омбудсман Дмитро Лубінець під час візиту до Тернополя 18 липня

Представником уповноваженого з прав людини в Тернопільській області став Олександр Криницький. Його під час зустрічі в Західноукраїнському національному університеті представив уповноважений Верховної ради України з прав людини Дмитро Лубінець, пише Суспільне.

За словами Лубінця, в кожній області мають працювати 10 людей. Представник і один співробітник по кожному з напрямків. Призначили Олександра Криницького на посаду на початку червня.

Я закликаю, щоб у вас було розуміння його мандату, що він може у будь-який час без попередження заходити до будь-якого керівника, у місця закритого характеру, військові частини. Він буде напряму моніторити діяльність ТЦК і СП, якщо права громадян України порушуються, — каже Дмитро Лубінець.

Олександр Криницький

Офіс представника буде в приймальні на першому поверсі Тернопільської обласної ради, що на вулиці Грушевського, 8. (111 кабінет). Також представництво є в 442 кабінеті. Там буде представник, який прцюватиме у відповідні прийомні дні.

Він у будь-який час готовий вас прийняти і почути про вашу проблему. Фахівці допоможуть правильно скласти скаргу, запит і ми в цьому сприятимемо, - йдеться в повідомленні.

Фото Суспільного

Вибір читачів за тиждень

Відео