Оксана Мацьопа

Стрілянина на Тернопільщині: підозрюваному загрожує довічне (фото, відео)

15 серпня чоловік, одягнутий у військову форму, влаштував стрілянину: двоє людей загинули, ще четверо отримали поранення

Чоловіку, який 15 серпня стріляв по людях у селі Доброводи, на Збаражчині, оголосили про підозру. Про це повідомили у відділі комунікації головного управління Нацполіції в Тернопільській області. 

Підозрюваному інкримінують умисне вбивство двох осіб (п. 1 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України). Йому загрожує довічне ув’язнення.

Нагадаємо, у четвер, 15 серпня чоловік, одягнутий у військову форму, влаштував стрілянину: двоє людей загинули, ще четверо отримали поранення. Двох потерпілих доправили до лікарні, ще двом особам медики надали допомогу на місці події. Озброєного чоловіка затримали. 

Знаряддя вбивства

16 серпня слідчі поліції під процесуальним керівництвом Тернопільської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону повідомили фігуранту про підозру у скоєнні злочину.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі СУ ГУНП у Тернопільській області. Тривають слідчі дії. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Сліди від куль на вікнах місцевих жителів

Стан двох травмованих, яких доставили в Тернопільську обласну клінічну лікарю важкий та середньої тяжкості, пише Суспільне. Про це повідомив заступник медичного директора з хірургії Віктор Запорожець.

У наш заклад доставили двох пацієнтів, їх вчора прооперували. Одна жінка перебуває у важкому стані у відділенні реанімації. Інший пацієнт у середньому стані важкості в ортопедичному відділенні. Їм надають медичну допомогу відповідно до патологій, - каже він. 

Фото і відео Поліції Тернопільської області

 

Вибір читачів за тиждень

Відео