Віра Олександрович

Суворий карантин уже відмінили у Тернопільській міській раді

Суворий карантин, якого дотримувалися у роботі Тернопільської міської ради ще із березня 2020 року, – нарешті відмінили. 

Розпорядження «Про втрату чинності окремих розпоряджень міського голови» міський голова Сергій Надал підписав 31 травня.

У документі йдеться (цитуємо): «…Враховуючи покращення епідеміологічної ситуації на території Тернопільської міської територіальної громади, зменшення кількості захворювань на COVID-19, з метою створення сприятливих умов для подачі звернень чи запитів: вважати такими, що втратили чинність розпорядження міського голови від 16.03.2020 р. за №79 «Про організацію роботи Тернопільської міської ради в умовах карантину» та від 25.03.2021 р. за №63 «Про організацію роботи Тернопільської міської ради в умовах карантину».

Контроль за виконанням цього розпорядження поклали на заступника мера-керуючого справами Івана Хімейчука. Власне, саме він і був відповідальним за виконання попереднього розпорядження. Більш як рік тому з метою створення належних умов для надання якісних послуг в умовах карантину заступникам міського голови, керівникам виконавчих органів ради наказали «призупинити роботу з відвідувачами у приміщеннях Тернопільської міської ради». Для цього вирішили «забезпечити максимальне надання послуг дистанційно в електронному вигляді». Отже, тепер особисті прийоми чиновники відновлять і працюватимуть так, як було до епідемії.

Нагадаємо, Тернопільщина наразі у «жовтій» зоні карантинних обмежень через епідемію COVID-19. Такі вимоги почали діяти з 12 травня. Відтоді в нашій області поменшало хворих і почалася друга хвиля імунізації.

Фото авторки

Вибір читачів за тиждень

Відео