Світлана Пушкар розповіла, чому прагне продовження розслідування ДТП, де загинув її чоловік

141813421_3641890625930128_5838480348923610957_n

Світлана Пушкар вкотре пояснила, чому прагне довести до логічного завершення розслідування обставин ДТП, у якій загинув її чоловік, багаторазовий чемпіон світу з армреслингу, Андрій Пушкар. Раніше жінка повідомляла про те, що кримінальне провадження по справі закрили без її відома. Тому вона зверталася до журналістів із проханням надати цій ситуації розголосу.

- Сьогодні Лев знову запитав як помер тато. Коли тато приїде? Він так довго на роботі? Де він? Коли до нас повернеться? Потім син продовжив розпитувати як тато загинув, чи у нашій машині, де був Лев і мама в той час, і чи Тато не був за кермом. І про тих, хто їхав з татом. Де дядя, який живий, чому він спричинив аварію. Так, я відповідаю на всі синові питання. Довгий час говорила йому, що розповім згодом, бо не готова, – ділиться Світлана Пушкар.

Також вона розповідає, що намагається максимально вберегти від переживань сина. Не приховує, що й самій неймовірно боляче знову переживати усе, що пов’язане з моментом, що розділив її життя на «до» і «після». І пояснює – чому наполягає на продовженні кримінальної справи.

- Пишу допис, щоб ви подумали, перш ніж задавати мені питання на кшталт: навіщо воно мені (тут я чую осуд та обезцінення), чому порушую кримінальну справу, для чого правда про аварію, що я хочу – покарати, садити чи вбити і тому подібні речі. Я буду вдячна, коли ви ці питання задасте патрульним поліції і слідчій Ірині в м. Радивилів, свідкам аварії, водієві тягача, котрий живе у сусідній Чернівецькій області, прокуратурі Рівненської області, прокурорці Євгенії Омельяненко, яка відкрито не розслідує і закриває справу, іншим слідчим органам м. Рівне. Спитайте їх, будь ласка. Ваша активність мене підтримає, – зазначає пані Світлана.

Фото зі сторінки Світлани Пушкар у Фейсбуку

Вибір читачів за тиждень

Відео

ДТП