Теребовлянський ясла-садочок «Ромашка» потребує ремонту

image

У Теребовлянському ясла-садочку «Ромашка» навчається близько 150 дітей. Колектив дошкільного закладу докладає максимум зусиль, щоб вихованцям було комфортно. Однак не все їм під силу. 

– Основною проблемою є дах. Дах протікає і потребує термінової заміни, навіть не заміни, а встановлення тому, що в нас дах плоский, а потрібно зробити шатровий, – розповідає Анжеліка Копчак, завідувачка Теребовлянського ясла-садка «Ромашка». – Ми звернулися до відділу освіти, відповідно і до Теребовлянської міської ради, і нам вирішили допомогти. 

Сьогодні садок бореться у конкурсному відборі інвестпрограм та проєктів Державного фонду регіонального розвитку на 2021 рік, щоб отримати гроші на реставрацію будівлі. Теребовлянська міська рада виділила 40% коштів на співфінансування проєкту.

– На рівні обласної адміністрації ми вже пройшли конкурсний відбір, ми попали в список і для того, щоб перемогти ми включили 40%, а не 30% співфінансування і тепер ми чекаємо на рішення з Києва, чи ми виграємо цей проєкт чи ні, але ми сподіваємося, що ми його виграємо, – зазначає Алла Стечишин, заступниця голови Теребовлянської міської ради («За майбутнє»).

У планах реконструкції ясла-садочку, окрім влаштування даху, є заміна вікон, дверей та утеплення фасаду.

Вибір читачів за тиждень

Відео