Тернопіль має на кого рівнятися

Львівї

Львівські вчителі невдовзі освоюватимуть специфіку роботи у віртуальних класах. Їм пропонують для користування хмарне середовище та віртуальний клас, завдяки яким навчальний процес можна зробити частково, або ж повністю дистанційним.

Відтак сьогодні, 25 вересня, відбулось підписання меморандуму про співпрацю Google з освітянами, повідомляють на офіційному сайті ЛМР.

Метою такої співпраці є поширення стандартів широкого використання цифрових технологій в діяльності закладів освіти та у підвищенні кваліфікації вчителів.

- Змістове наповнення – це один з пріоритетів розвитку освіти міста. Місто багато коштів інвестує в покращення матеріально-технічної бази шкіл, в інтерактивне обладнання, «3D»-принтери, обладнання для кабінетів фізики, але гарний результат буде лише тоді, коли буде вчитель, який захоче рости, змінюватись, навчатись і навчати інших. Власне, при підписанні такого меморандуму про співпрацю з Google ми матимемо можливість розширити перелік тих організацій, які будуть давати кваліфіковане навчання для наших вчителів, - прокоментувала Зоряна Довганик, начальниця управління освіти ЛМР.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео