Тернопіль має на кого рівнятися

У Львові планують облаштувати перший транспортний хаб, де жителям та гостям міста буде зручно пересідати з одного виду громадського транспорту на інший. Крім того, можна буде скористатись велосипедом чи електросамокатом.

На перетині вулиць Генерала Чупринки та Степана Бандери (там зараз діючі зупинки громадського транспорту), планують до кінця цього року облаштувати логістичний вузол.

Про це розповів заступник директора департаменту ЖКГ Львівської міськради Андрій Білий у коментарі Тvoemisto.tv.

- Там вже є станція Nextbike. Є ідея зробити декілька паркомісць із зарядними станціями для електромобілів. Також буде місце для електросамокатів. Цей хаб поєднає різні види транспорту, – додає посадовець.

Оскільки проєкт не виглядає дуже затратним, Ймовірно, такий проєкт можна буде втілити у межах реконструкції вулиці Степана Бандери, адже він не є доволі затратним.

На місці хабу облаштують велостійки для приватних велосипедів, озеленять територію, встановлять лавки та облаштують місця для очікування транспорту.

Ескізний проєкт на замовлення GIZ (Німецького товариства міжнародного співробітництва) виконує ЛКП «Інститут просторового розвитку».

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео