Тернопіль має на кого рівнятися (відео)

кулька

Учні вінницької школи «АІСТ» відзняли ролик, у якому пропонують альтернативну традицію запуску повітряних кульок у свято останнього дзвоника, що принесе користь, а не шкоду для довкілля. Школярі пропонують випускникам висаджувати дерева, які символізуватимуть турботу про природу і викликатимуть приємні емоції у майбутньому.

Чи погодяться тернопільські випускники не запускати «летючий непотріб» у небо, долучившись до флешмобу - побачимо згодом. Ну а зараз розкажемо вам про ідею, яка не зашкодить природі, а навпаки.

- Посадити дерева закликають випускників шкіл всієї України, про це пише 05366.com.ua.

Учні школи «АІСТ» запитують, чи знають люди, куди летять повітряні кульки після того, як їх відпустили в небо?

Після тривалих польотів ці гумові залишки знаходять в природі як сміття. Тварини поглинають кульки і потім гинуть. Риби ковтають весь бруд і також гинуть. Здавалося б така радість, така краса, але насправді вона дуже сильно руйнує екологію.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=KySQ8lzUckk[/embed]

«В часи, коли про природу дбають менше, ніж про захопливі видовища, ми вирішили спробувати відновити баланс і запропонувати всім бажаючим, замість продукування «гарного сміття», посадити деревце, яке стане частиною циклу життя на ще довгі роки, а не принесе радість на кілька хвилин», — кажуть ентузіасти.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео