Віра Олександрович

Тернопіль: ветеран російсько-української війни лікуватиме зуби бійцям АТО (фото)

Салагорник

Ветеран російсько-української війни тернополянин Андрій Салагорник лікуватиме зуби таким же бійцям АТО із 50%-ю знижкою. На таку пільгу не зможуть розраховувати лише «аватари» і «безпілотники».

Про це голова відомого медичного загону спецпризначення «Білі берети», боєць із позивним «Хрест» заявив на своїй сторінці у соціальній мережі «Фейсбук».

Снимок
Снимок

До речі, «Терен» неодноразово розповідав про Андрія Салагорника (читайте ТУТ і ТУТ прим.). Кабінет, де працює лікар, діє на просп. Степан Бандери, 53 (2-й поверх, ліворуч).

Салагорник2
Салагорник2

Цитуємо повідомлення: «Я, Салагорник Андрій Володимирович, ветеран російсько-української війни, на правах головного лікаря стоматологічної клініки Sonrisa… вирішив, що ми надаємо учасникам бойових дій, у тому числі - добровольчих батальйонів, знижку на терапевтичне лікування зубів у розмірі 50%. Сюди входить:

  1. Професійна гігієна ротової порожнини: - зняття зубного каменю ультразвуком; - видалення нальоту повітряним потоком (Air Flow); - полірування поверхні зубів; - урок гігієни порожнини рота.
  2. Ендодонтичне лікування: - передбачає маніпуляції лікувального характеру у порожнині зуба, кореневих каналах і прилеглих до них тканинах при захворюваннях пульпи і верхівкового періодонтиту…
  3. Естетичні композитні реставрації: - за допомогою сучасних композитних матеріалів наші лікарі зроблять реставрацію, яка буде повністю відповідати колір ваших зубів. Каріозні порожнини, клиновидні дефекти і потемніння назавжди покинуть ваші зуби!».

Насамкінець Андрій Салагорник запевнив, що у клініці використовують лише якісні матеріали. Підхід до ветеранів АТО буде таким же, як до решти пацієнтів. Утім, «аватарам» і «безпілотникам» послугу надавати у стоматологічній клініці Sonrisa не будуть!

[gallery order=«DESC» columns=«1» size=«full» link=«file» ids=«157468,157469»] Довідка. «Білі берети» — медичний загін спецпризначення, створений навесні 2014 р. До складу організації входили медики і студенти, які на волонтерських засадах надавали медичну допомогу бійцям добровольчих загонів і Збройних сил України.

Фото зі сторінки Андрія Салагорника у соціальній мережі «Фейсбук»

Вибір читачів за тиждень

Відео