Ростислав Фук

Тернопільщина попрощається з 51-річним Героєм

Герой загинув 14 лютого на Луганщині. Вічна пам’ять

Тіло 51-річного захисника Романа Кулика зустрінуть у Чорткові 20 лютого, о 13:00 в соборі верховних апостолів Петра і Павла. Про це повідомили у пресслужбі Чортківської міської ради.

Напевно, Романа Кулика без перебільшення знало усе місто. Завжди простий, завжди відкритий, завжди справжній – такий, який є. Людина, яка багато років віддавала усього себе, будучи волонтером та підтримуючи українське військо. А потім прийшов його час взяти у руки зброю, – йдеться в повідомленні.

Роман служив водієм-електриком відділення збору та обробки інформації взводу безпілотних авіаційних комплексів батареї управління та артилерійської розвідки у 81 окремій аеромобільній бригаді. Загинув 14 лютого під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Білогорівка Сєвєродонецького району Луганської області.

Парастас розпочнеться 20 лютого, о 18:00 у церкві святих новомучеників і блаженних українського народу (поблизу Чортківського ліцею №5).

Чин похорону розпочнеться у тій же церкві 21 лютого, о 14, а потім продовжиться у церкві Святої Покрови.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Романа Кулика з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо, 18 лютого у Збаражі попрощалися з 23-річним Героєм Андрієм Крушельницьким

Читайте також: У громаді на Тернопільщини оголосили дводенну жалобу через смерть захисника

Фото Чортківської міської ради та з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео