Ростислав Фук

У громаді на Тернопільщини оголосили дводенну жалобу через смерть захисника

8 квітня 2023 року захисник отримав важке поранення під час виконання бойового завдання у Бахмуті. Вічна пам’ять

Після тривалого лікування 18 лютого відійшов у вічність колишній 40-річний військовослужбовець Андрій Григорович Антошків. Захисник проживав у селі Вербівці, повідомляють у пресслужбі Теребовлянської міської ради.

На час повномасштабного вторгнення Андрій Антошків перебував у Франції, але повернувся, щоб захищати територіальну цілісність України. У березні минулого року він став до лав ЗСУ. 8 квітня 2023 року захисник отримав важке поранення під час виконання бойового завдання у Бахмуті. Переніс декілька операцій.

20 лютого, об 11:00 в селі Вербівці відбудеться чин похорону та церемонія прощання із померлим.

У зв’язку зі смертю Андрія Антошківа 19-20 лютого 2024 року на території Теребовлянської міської територіальної громади оголосили Днями жалоби.

У розпорядженні йдеться, що у ці дні на знак скорботи на будівлях та спорудах виконавчих органів, комунальних підприємств, установ, організацій (незалежно від форм власності) Теребовлянської міської ради буде приспущено Державний Прапор України із траурною стрічкою, а також обмежено проведення розважально-концертних заходів та заборонено звучання розважальної музики в закладах торгівлі та громадського харчування.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Андрія Антошківа з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо, 18 лютого у Збаражі попрощалися з 23-річним Героєм Андрієм Крушельницьким

Фото Теребовлянської громади та з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео