Ростислав Фук

Тернопільщина попрощалася з 30-річним Героєм-сиротою (фото)

30-річний Олександр Чурілов помер у лікарні від важких поранень, отриманих в бою. Вічна пам'ять

Зі сльозами на очах попрощалися жителі села Дорофіївка Підволочиської громади з 30-річним Героєм Олександром Чуріловим 15 серпня. Про це повідомили на фейсбук-сторінці громади.

Нагадаємо, 6 серпня під час виконання бойового завдання Олександр був важко поранений внаслідок артобстрілу. Був направлений в лікарню у Запоріжжя де помер 11 серпня.

Дорослим Сашко став дуже швидко. Ще коли був дитиною, залишився без матері, за короткий час помер батько, а також рідні брати. До повноліття він вже був круглою сиротою.

Сашу в селі знав кожен, був добрим хлопцем, всім допомагав, брався за будь-яку роботу та нікому не відмовляв в допомозі. Школа, училище, армія - не легко все давалося, адже залишився сам. На війну пішов добровольцем і сьогодні приїхав додому в домовині. Кожен оплакує його як власного сина, онука, брата. Все село сумує, кожен житель плакав за Олександром як за рідним, – йдеться в повідомленні.

Хрещеній матері Героя вручили памʼятну Грамоту від Валерія Залужного і прапор, яким була покрита його домовина. 15 серпня в Підволочиській громаді оголосили Днем жалоби.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Олександра Чурілова з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Читайте також: У громаді на Тернопільщині оголосили два Дні жалоби за загиблим Героєм

Фото Підволочиської селищної ради 

Вибір читачів за тиждень

Відео