Тернопільщина долучається до обласного фотоконкурсу ранкової зарядки «Рух заради здоров’я - 2019» (фото)

1

Зарядка у різних ракурсах, - саме таке завдання ставить перед фотографами  - аматорами чи професіоналами - обласний фотоконкурс «Рух заради здоров’я – 2019», який проводить Тернопільський обласний Центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Фотографії із зображеннями зарядки, яку виконує група людей, потрібно присилати в електронному вигляді в форматі JPEG на адресу: tr_sport @ ukr.net. Триватиме конкурс до 29 квітня. До речі, приймаються лише по дві роботи одного автора, і вже є чимало бажаючих, які захотіли продемонструвати свої фото-здібності.

Так, на представлених фото – зарядка з Теребовлі та з Тернополя, яку проводять в управлінні фізичної культури та спорту Тернопільської облдержадміністрації.

2
2

Нагадаємо, що свої авторські світлини потрібно надсилати в електронному вигляді в форматі JPEG на адресу:tr_sport@ukr.net. Назва кожного з фото повинна мати такий вигляд: А_prizvyshche_imia_01_nazva_misto.jpg

Фотографії учасників будуть викладені на сторінці обласного Центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» у Фейсбук за адресою: 

Свою оцінку роботам, поставивши лайк під фото, яке сподобалось, зможуть усі бажаючі.

Оголошення переможців відбудеться 2 травня 2019 року. Учасники та переможці будуть нагороджені призами від Тернопільського обласного Центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Ознайомитись з положенням про проведення Конкурсу можна на сайті Управління фізичної культури та спорту Тернопільської ОДА http://oblsport.te.ua/ в розділі Положення, пише Тернопільська ОДА Управління фізичної культури та спорту.

Фото Тернопільської ОДА управління фізичної культури та спорту

Вибір читачів за тиждень

Відео