Євгенія Цебрій

Тернопільська лікарня отримала ліцензію на роботу комп'ютерного томографа (відео)

Обстеження на томографі безкоштовне. Скористатися ним можуть усі пацієнти із відповідними показами.

Дозвіл на роботу комп'ютерного томографа отримала Тернопільська міська лікарня №2.  Медзакладу надали дозвіл від Державної інспекції ядерного регулювання України щодо роботи нових джерел випромінювання. Йдеться про томограф, рентген-апарат і пересувний мобільний рентген-апарат. Про це повідомив головний лікар міської лікарні № Ростислав Левчук. 
 
Ми нещодавно повністю запустили робочий процес і маємо можливість обстежувати усіх пацієнтів, які знаходяться в нашому лікувальному закладі , а також пацієнтів, які звертатимуться до нас, щоб пройти і стаціонарні, і амбулаторні обстеження на цьому апараті, - зазначає медичний директор лікарні Віталій Привроцький.
Попри місяць активної боротьби проти російської федерації медики продовжують виконувати свої обов'язки і забезпечувати активну роботу системи охорони здоров'я області, наголошує директорка обласного Департаменту охорони здоров'я Ольга Ярмоленко. 

Нині ведуть боротьбу усі - наші воїни, наші лікарі, наші вчителі і навіть наші діти. Ми в тилу виконуємо свою роботу і допомагаємо усім, хто цього потребує. Сьогодні ми в лікарні, де є державне обладнання, ми отримали ліцензію і вже почав працювати комп'ютерний томограф. Життя триває! - каже Ольга Ярмоленко.


 
 

Фото і відео Департаменту охорони здоров'я облдержадміністрації, Тернопільської міської лікарні №2. 

Вибір читачів за тиждень

Відео