Тернопільська мерія і «Вільні люди» обстрілюються фарбами за першість (фото)

paintball

Активісти, військові та влада обстрілювались фарбою під час турніру спортивного пейнтболу «Кубок Шухевича». Провели змагання 25 червня - напередодні дня Молоді, дня народження Романа Шухевича та Всесвітнього дня Пейнтболу. Участь брало 10 команд, одна з яких – учасники з Хмельниччини. У фінал за перше місце борються команди міськради та ГО «Вільні люди».

  • - Це спортивний пенйнтбол з перешкодами – надувними фігурками, - розповідає організатор Богдан Яремко. – Зважаючи на ситуацію в країні, таку зброю не завадить потримати в руках нікому. Також важливо пропагувати різними способами альтернативу пасивного відпочинку з алкоголем.
Серед учасників були і дівчата. Вік гравців – від 16 років.
  • - Гра розвиває орієнтацію в просторі, - каже учасник Петро Тимчак. – Я часто граю аматорський пейнтбол, а от спортивний сьогодні пробую вперше. Думаю, для нього потрібна певна фізична підготовка. Гра підходить і спортивним дівчатам. Тому привів сьогодні сюди також подругу.
Для молоді такі дійства планують проводити у Тернополі і надалі, каже депутат міськради Іван Сороколіт.
  • - Я вдруге граю пейтнтбол. Налаштований на перемогу, - говорить Іван Сороколіт. – Для молоді ця гра підходить ідеально. Це азарт у поєднанні з безпекою.

2
2

3
3

4
4

5
5

6
6

7
7

[embed]https://youtu.be/ktQbdYK4aIo[/embed] [embed]https://youtu.be/ZZP64zVvr0o[/embed] Оксана БУЧКО Фото, відео автора

Вибір читачів за тиждень

Відео