Олеся Поліщук

Тернопільська ОДА оголосила конкурс на посаду начальника ще одного зі своїх управлінь

kp_3

Тернопільська обласна державна адміністрація оголосила конкурс на зайняття вакантної посади начальника управління розвитку інфраструктури та дорожнього господарства облдержадміністрації.

- Затвердити умови проведення конкурсу на зайняття вакантної посади начальника управління розвитку інфраструктури та дорожнього господарства облдержадміністрації, - йдеться в розпорядженні голови ОДА Володимира Труша.

Кандидати повинні мати досвід роботи на посадах державної служби категорій „Б” чи „В” або досвід служби в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше двох років.

Обов’язковою вимогою є вільне володіння державною мовою та ступінь вищої освіти не нижче магістра.

Особа, яка бажає взяти участь у конкурсі подає конкурсній комісії документи через Єдиний портал вакансій державної служби НАДС.

Інформація про участь у конкурсі подається до 17:00 год. 31 січня 2022 року.

Переможець конкурсу, при призначенні на посаду, може претендувати на посадовий оклад згідно 10550 гривень та на інші виплати. відповідно до Закону України „Про державну службу”.

Призначення на посаду відбуватимуть безстроково. Строк призначення особи, яка досягла 65-річного віку, становить один рік з правом повторного призначення без обов’язкового проведення конкурсу щороку.

Нагадаємо, що попередній очільник управління розвитку інфраструктури та дорожнього господарства облдержадміністрації Олег Продан звільнився з цієї посади у зв’язку з обранням його міським головою Теребовлі.

Як повідомляв «Терен», Тернопільська ОДА оголосила конкурс на посаду начальника одного з управлінь.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео