Тернопільська прокуратура взялась за двох братів, які привласнили 1.5 млн грн

1557332023_pr

Двоє братів впродовж 2018-2019 років шляхом обману заволоділи понад 1,5 млн грн довірливих тернополян. Шахраї втирались у довіру заможних людей, представляючись підприємцями у сфері заготівлі та збуту вторинної сировини, позичали у нових знайомих гроші для ведення бізнесу.

Спочатку вони віддавали обумовлену суму, а далі, отримуючи більші кошти, їх привласнювали. Наразі до правоохоронців звернулись п’ятеро тернополян із заявами про шахрайські дії підозрюваних. Встановлюються й інші потерпілі у справі.

За процесуального керівництва прокуратури Тернопільської області слідчі поліції повідомили про підозру двом жителям Тернопільщини і Львівщини у заволодінні чужим майном шляхом обману та зловживання довірою (шахрайстві), за попередньою змовою групою осіб, в тому числі повторно, вчинене у великих та особливо великих розмірах (ч. 2, 3, 4 ст. 190 КК України).

Слідчі звернулись до суду із клопотанням про обрання запобіжних заходів у виді тримання під вартою, повідомляє пресслужба прокуратури Тернопільської області.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео