Тамара Коблик

Тернопільська вівчарка-рятувальниця Фіона - найкраща у західному регіоні

Німецька вівчарка Фіона здобула перше місце в категорії “Пошук в техногенному завалі” і показала абсолютно неймовірний результат у пошуковій роботі, отримавши 100 максимальних балів зі 100 можливих

Рятувальники-кінологи з Тернопільщини відзначились на цьогорічному семінарі-тренінгу та щорічній атестації кінологічних розрахунків підрозділів ДСНС західного регіону України. Про це розповіли у пресслужбі ДСНС України у Тернопільській області.

Зокрема, під час атестації їхній службовий собака, німецька вівчарка Фіона, продемонструвала найвищу майстерність у своєму класі.

Вона здобула перше місце в категорії “Пошук в техногенному завалі” і показала абсолютно неймовірний результат у пошуковій роботі, отримавши 100 максимальних балів зі 100 можливих! Цей успіх є свідченням професіоналізму наших рятувальників-кінологів, а також важливою перемогою, що, ми віримо, дасть старт багатьом іншим досягненням, які нас чекають в майбутньому, - йдеться у повідомленні.

Захід відбувся у місті Дрогобич. Були на ньому присутні й кінологи з Німеччини. На завершення рятувальники отримали від організаторів не лише важливі настанови для подальшого тренування службових собак, але й заслужені цінні призи.

Читайте також: Тернопільська собака-рятувальниця Фіона показала свої вміння (відео)

Вибір читачів за тиждень

Відео