Дарія Шевченко

Тернопільські гвардійці потурбувались про вихованців будинку-інтернату (фотофакт)

817a22b3-0102-4d66-9aa5-03b170c55f52

Вихованці Петриківського дитячого будинку інтернату отримали від тернопільських гвардійців солодощі та фрукти. Таку акцію військові зробили напередодні різдвяних свят, аби подарувати дітям хороші емоції. Зізнаються, що благодійністю займаються часто.

- Зазвичай до будинку-інтернату ми навідуємось кілька разів на рік, - розповідає командир батальйону підполковник Дмитро Гуртовський. – Це обов’язково на Новорічні свята, до Дня дитини та на перше вересня. Тут нам завжди раді. Щоправда, цього року, через карантинні заходи, саме відвідування дуже коротке і відбулось на вулиці. А ось в інші рази діти нам влаштовували цілі невеличкі вистави, тішились своїм театральним вмінням. Разом ми часто грали в ігри та читали книжки. Сподіваємось, що зовсім скоро наше життя повернеться до нормального русла і ми зможемо більше часу проводити тут з дітьми.

Нагадаємо, що напередодні свята Миколая студенти ТНМУ ім..І.Я.Горбачевського разом з учнями шкіл № 3 та № 15 зробили приємне жителям Петриківського геріатричного пансіонату.

Фото Аліни Новікової 

Вибір читачів за тиждень

Відео