Тамара Коблик

Тернопільські нацгвардійці отримали нагороди «Золотий Хрест» від Головнокомандувача ЗСУ

Захисники на своїх позиціях вміло і ефективно відбивали атаки переважаючих сил противника і знищували особовий склад ворога

Військовослужбовців тернопільського підрозділу Національної гвардії України нагородили нагрудними знаками «Золотий Хрест» від Головнокомандувача ЗСУ. Гвардійці відзначилися у боях поблизу населених пунктів Сєверне та Авдіївки Донецької області. Про це повідомили на сторінці 2 Галицької бригади Національної гвардії України у фейсбуці.

Захисники на своїх позиціях вміло і ефективно відбивали атаки переважаючих сил противника і знищували особовий склад ворога. Навіть отримавши поранення, зберігаючи спокій, надали допомогу собі та побратимам і продовжили обороняти позиції. Після цього відзначені гвардійці успішно спланували та провели евакуацію поранених, чим врятували життя побратимів.

Успішно виконати поставлену задачу допомогла наша активна й ефективна   бойова підготовка. Найбільша мотивація для мене зараз – це змусити ворога якнайдалі відійти з нашої землі. Вдома на мене чекають рідні і я знаю, що заради них я маю зробити все можливе, щоб захистити державу від російської навали, – каже старший солдат Національної гвардії Юрій.

Фото зі сторінки 2 Галицької бригади Національної гвардії України у фейсбуці

Вибір читачів за тиждень

Відео