Ростислав Фук

Тернопільські поліцейські затримали чоловіка за крадіжку грошей з чужої банківської картки

Йому загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі

кредитна-картка-безробітному

45-річного тернополянина, який розраховувався в магазинах чужою карткою, затримали правоохоронці. Про це повідомили у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

Як ідеться в повідомленні, до правоохоронців надійшло повідомленні від жительки села Великі Бірки про те, що хтось викрав гроші з її картки.

За словами потерпілої, вона забула картку в банкоматі у Тернополі на проспекті Степана Бандери. Зникнення виявила лише після того, як на телефон почали приходити сповіщення про зняття коштів, – кажуть поліцейські.

Загальна сума покупок сягнула майже 4500 гривень. Оперативники розшукали чоловіка, ним виявився вже раніше судимий за майнові злочини 45-річний житель Тернополя.

За даним фактом розпочали кримінальне провадження за частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану). Це передбачає покарання від 5 до 8 років позбавлення волі. Оперативники також перевіряють причетність чоловіка до вчинення інших кримінальних правопорушень.

Фото: Національна поліція Тернопільської області та з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео