Тернопільські студенти відвідали центр зайнятості

unnamed-18

До Тернопільського міськрайонного центру зайнятості завітали студенти 3-го курсу юридичного факультету Тернопільського національного економічного університету, які навчаються за спеціальністю «Соціальна робота».

Для майбутніх фахівців соціальної сфери заступник начальника відділу активної підтримки безробітних МРЦЗ Галина Приступа провела екскурсію установою, здійснила презентацію функціональних секторів. Студенти не лише мали змогу ознайомитись із напрямками діяльності, а й скористатись можливостями електронного пошуку роботи, ознайомитись із технічними можливостями проведення психодіагностики. Також відвідали Інтернет-центр, де здійснюється запис відеорезюме, дізналися про методичні рекомендації щодо проходження співбесіди із роботодавцем та основ самопрезентації.

Фахівець з профорієнтації МРЦЗ Аліна Грицаєнко запропонувала студентам відвідати «Клуб бізнес-подій», який розпочав свою діяльність з вересня 2016 року та представила графік занять на 4 квартал 2016-го. Вона наголосила, що для молоді в клубі проходять заняття, спрямовані на розширення знань щодо подальшої професійної самореалізації, інформування про нові напрями сучасного ринку праці та перспективи зайнятості із врахуванням особистісних та професійних нахилів молодої людини.

Представники університету Теодозія Буда та Ірина Ревасевич подякували представникам центру зайнятості за презентацію та висловили побажання щодо подальшої співпраці з питань інформування майбутніх фахівців про стан ринку праці та допомоги їм у професійному становленні.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео