Тернопільські силачі змагатимуться просто в парку

 За “Сталеву руку” в Тернополі змагатимуться вперше. Цьогоріч Ліга підприємців “Українська справа” започатковує відкритий турнір з армспорту, де боротимуться місцеві силачі.

До участі у такому незвичайному турнірі запрошують усіх бажаючих, хто має нагоду випробувати себе та свою “сталеву руку”.

Готуватиме учасників різних вагових категорій в різних вагових категоріях вихованець чемпіона світу Андрія Пушкаря майстер спорту, багаторазовий чемпіон України та неодноразовий срібний призер Кубка світу серед професіоналів з армспорту Вадим Стецюк.

Перші змагання силачів відбудуться 13-14 травня у Парку Національного Відродження, де у цей час проходитиме мистецький фестиваль «Співоче поле. Тернопіль».

Організатори та партнери «Сталевої руки» подбали й про об’єктивне суддівство – переможця та призерів змагань визначатиме професійний арбітр з армспорту.

Для того, щоб завоювати почесний кубок та стати його першим володарем, потрібно безпосередньо на Співочому полі зголоситися на участь у відкритому турнірі, і за бурхливої підтримки тернополян та гостей фестивалю продемонструвати свої міцні м’язи та сталеві руки.

Фото: Терен

Вибір читачів за тиждень

Відео