Тернопільські волонтери закликають усіх приєднатись до плетіння маскувальних сіток (фоторепортаж)

DSC_0426

Вчора, 26 жовтня, волонтери благодійного фонду «Справедливість. Відповідальність. Порядок» розпочали плетіння маскувальних сіток на зимовий період. Загальна площа сітки сягає 100 кв м.

Як розповів голова фонду, учасник бойових дій, доброволець Дмитро Гайдуцький цей напрямок роботи йому дуже близький, хоча сам сіток ніколи в житті не плів.

- Я краще знаю як і де їх застосувати, як їх правильно поставити, аби вони максимально виконували своє завдання. Сьогодні ми започаткували на зимовий період плетіння сіток. Сітку ми купили за власні кошти, матеріал ми отримали від нашого давнього друга Ігоря Апостола, - розповідає Дмитро. - Чому саме ця школа? Бо саме з директором Інною Володимирівною Іванюк ми співпрацюємо від початку бойових дій на Сході. Вони нам і сітки передавали, і прапори, і смаколики, і листи. В нас немає місця де б робити подібного виду роботу, оскільки потрібен довгий коридор. А вона з радістю відгукнулась, бо вся її сім’я (двоє синів і чоловік) є учасниками російсько-української війни. Ми дякуємо їй, що нам була надана така можливість.

Школярі по бажанню можуть долучатися до цієї справи після завершення уроків або ж на перервах.

Усі тернополяни, які мають бажання приєднатися до плетіння сітки можуть звертатись до координатора проектів благодійного фонду «Справедливість. Відповідальність. Порядок.» Оксани Новак за телефоном: +380973114942.

Наблизимо перемогу разом!

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео