Віра Олександрович

Тернопільській міській дитячій лікарні подарують мільйон

1CCB8937-CD05-4BFE-B3BD-9FC3534A80E3

Обласна рада віддячить Тернопільській міській лікарні за допомогу дітям, яких туди везуть лікуватися з усієї області. Точніше – орган місцевого самоврядування профінансує ремонт в одному з основних відділень установи.

Проект рішення «Про затвердження договору про міжбюджетний трансферт на 2021 рік» підготував начальник міського відділу охорони здоров’я і медичного забезпечення Василь Даньчак. У документі йдеться про угоду між обласною і міською радою (докладно - ТУТ).

Суть у тому, що обласна рада передасть у вигляді міжбюджетного трансферту 1 мільйон гривень, а Тернопільська міська рада натомість забезпечить їх використання за цільовим призначенням, а саме - для фінансування видатків на проведення капітального ремонту відділення гематології комунального некомерційного підприємства (КНК) «Тернопільська міська дитяча комунальна лікарня».

Якщо депутати підтримають це рішення, то угода набуде чинності з моменту її підписання та діятиме до 31 грудня 2021 р.

До слова, розпорядження «Про скликання четвертої сесії міської ради» уже є. Це засідання, згідно із документом, відбудеться 5 березня у залі Українського дому «Перемога» за адресою: бульв. Т. Шевченка, 27. Там, зокрема, планують заслухати звіт начальника Відділу взаємодії з правоохоронними органами, запобігання корупції та мобілізаційної роботи Петра Гукалюка про використані на безпеку тернополян гроші.

Фото із відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео