Тамара Коблик

Тернопільський спортсмен здобув «золото» на Кубку світу

Тарас Радь - майстер спорту України міжнародного класу з лижних перегонів та заслужений майстер спорту України біатлону, вихованець ДЮСШІ «Інваспорт», студент магістратури факультету фізичного виховання ТНПУ імені Володимира Гнатюка

Представник Тернопільського «Інваспорту» Тарас Радь став переможцем Кубка Світу з лижних перегонів та біатлону, здобувши «золото» у біатлоні на дистанції 12,5 км. Про це повідомили в Управлінні молоді, спорту та іміджевих проєктів Тернопільської ОДА.

Цими днями у фінському місті Вуокатті триває паралімпійський Кубок світу з лижних перегонів та біатлону. Учасниками Національної паралімпійської збірної команди України серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату та порушеннями зору є двоє тернополян – Тарас Радь та Володимир Черниш. Виступаючи у біатлоні на дистанції 12,5 км у класі LW 10-12 (сидячі) Тарас Радь завоював золоту нагороду, а Володимир Черниш був шостим.

Нагадаємо, що в активі Тараса вже є одна нагорода на Кубку світу з лижних перегонів та біатлону у Вуокатті, - «бронза» у лижних перегонах спринт. А зараз наш земляк здобуває «золото».

Тарас Радь - майстер спорту України міжнародного класу з лижних перегонів та заслужений майстер спорту України біатлону, вихованець ДЮСШІ «Інваспорт», студент магістратури факультету фізичного виховання Тернопільського національного  педагогічного університету імені Володимира Гнатюка, Володимир Черниш - представник Тернопільського центру та ДЮСШІ «Інваспорт».

Тренер спортсменів - заслужений працівник фізичної культури і спорту України, заслужений тренер України Віктор Федорчак, - повідомляє Регіональний Центр «Інваспорт».

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео