Тернопільським журналістам влаштували розвагу зі стріляниною

Для представників ЗМІ у переддень професійного свята влаштували змагання на Білецькому стрільбищі.

Для журналістів у переддень професійного святя Тернопільська ОДА, міліція, прокуратура, фіскальна служба, держслужба з надзвичайних ситуацій, Служба безпеки України, митники та військові влаштували сюрприз.

Представникам ЗМІ надали можливість пізнати тонкощі своєї роботи силові структури та військові, зокрема знайомили з різними видами вогнепальної зброї, медичними засобами, які використовуються на передовій, показували прийоми самооборони, вчили надавати першу медичну допомогу.

Журналісти також змогли випробувати свої стрілецькі вміння, щоправда, взяли до рук пневматичну зброю. Бажаючих постріляти було багато і серед представниць прекрасної статі.

Найкращих стрільців нагородили спеціальними призами.

«Сьогодні ведеться не лише силова, але й інформаційна війна, – зазначає голова Тернопільської ОДА Степан Барна. – І кожна людина є причетною до того, що сьогодні відбувається в державі. Цей формат «святкувань» дає можливість відчути те, чим живе наш правоохоронний, силовий блок. Думаю, сьогодні, як ніколи, нам потрібно демонструвати єдність. Єдність усіх гілок влади, єдність усіх з представниками засобів масової інформації для того, щоб ми разом відстояли нашу державність».

Юлія НІКІТІНА.

Вибір читачів за тиждень

Відео