Тернополянам розкажуть «Антирадянські історії»

feedc7d8353b

Тернополян запрошують на зустріч з професором Державного університету Ілії (Грузія) Олєґом Панфіловим  і презентацію в Тернополі його книги “Антирадянські історії”.

Захід відбудеться 5 липня о 14:00 в приміщені Прес-центру Українського дому «Перемога», що на бульварі Т. Шевченка, 27.

Навесні цього року у видавництві “Мандрівець” вийшла друком книга професора Державного університету Ілії (Грузія), публіциста Олєґа Панфілова “Антирадянські історії” в українському перекладі (переглянути на сайті або перейти на сторінку facebook). До запланованої презентації книги в Європарламенті (Брюссель, Бельгія) її буде видано також у Софії болгарською мовою, у Празі чеською, потім буде англійський переклад.

Книгу складають публікації кількох останніх років, здебільшого написаних для проекту Радіо Свобода “Крим.Реалії”, а також матеріали курсу лекцій у Державному університеті Ілії “Росія на Кавказі: історія ментальної окупації”.

Книга присвячена маловідомим фактам і подіям радянського та російського минулого.

Тотальному обману слугує новітня інформаційна агресія, що її Кремль розв’язав, приховуючи криваві події сучасних воєн: двох російсько-чеченських, російсько-грузинської, а тепер – російсько-української та анексії Криму.

Зазначимо, Олєґ Панфілов є автором і упорядником 35 книг, виданих у різних країнах, автором сценаріїв 8 фільмів, близько 4000 статей, опублікованих у різних країнах.

Лауреат гран-прі Міжнародного кінофестивалю «Образ віри» (1993), нагороджений призом «За свободу преси» Information Safety and Freedom, ISF (2009), кавалер грузинського Ордена Честі (2013).З біографією журналіста, політолога можна ознайомитися тут: mandrivets.com/panfilov-oleg

Вибір читачів за тиждень

Відео