Тернополян навчили, де знайти гроші для втілення в життя соціально значущих проектів та підтримки організацій

2017-05-29

У Центрі підтримки підприємницьких ініціатив, що діє у Тернопільському міськрайонному центрі зайнятості відбулось чергове засідання Клубу бізнес-подій на тему «Фандрейзинг - міфи та реальності». Учасниками засідання були: голова ГО «Молодіжне об’єднання »Успішна молодь" Тетяна Сендецька і безробітні, яких цікавлять питання самореалізації на сучасному ринку праці, пошук резервів та інформації щодо розвитку бізнес-ідей.

Присутні ознайомились з поняттям фандрейзингу, з чого він починається, методами пошуку грантодавців та співпраці з ними; проаналізували можливі помилки та ризики.

«Фандрейзинг – цілеспрямований, систематичний пошук коштів та ресурсів для втілення в життя соціально значущих проектів та підтримки організацій», - поінформувала Тетяна. Вона розповіла про види фандрейзингу, поділилась своїм досвідом оформлення грандових заявок та розповіла про особливості, з якими зіткнулась їх громадська організація при пошуку грантодавців.

Вона порадила присутнім: «Збирайте однодумців – гроші прийдуть. Не дадуть, якщо не попросиш. Дають на можливості, а не на потреби. Не гайте часу (завтра починається сьогодні). Будьте щедрими на подяки!»

Вибір читачів за тиждень

Відео