Анастасія Кисіль

Тернополян просять повідомляти про магазини та автозаправки, які працюють під час тривоги

Коли звучить сирена, суб’єкти господарювання зобов’язані не лише закритися, а й надати безпечне місце для своїх працівників та клієнтів

Влада області наголошує, що всі магазини та автозаправки під час повітряної тривоги повинні закритися та надати безпечне місце своїм працівникам і клієнтам. Про це йшлося на брифінгу 11 травня. 

Всі свідомі громадяни під час повітряної тривоги  повинні вибрати безпечне місце в разі ракетного удару. Відповідно, під час повітряної тривоги кожна АЗС має закритися. Наводжу в приклад громадський транспорт,  який під час тривоги призупиняє свою роботу. Пасажири виходять з транспорту, а він стоїть на місці поки не закінчиться тривога, - каже голова Тернопільської військової  Володимир Труш.

Міський голова Сергій Надал наголосив, що під час повітряної тривоги всі суб’єкти господарювання зобов’язані не лише закритися, а й надати безпечне місце для своїх працівників та клієнтів. 

Якщо є інформація, що торгові заклади міста не закриваються під час повітряної тривоги, повідомляйте про це нас. Ми переконуємо їх у тому, що вони не праві, - каже Сергій Надал.

Нагадаємо, військова адміністрація Тернопільщини на цілодобовому зв’язку за номером 0-800-335-975. Дзвінки безкоштовні.

До слова, на брифінгу 11 травня влада повідомила про заборону проведення фестивалю Faine Misto. Відтак фестиваль проведуть в онлайн-форматі. 

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео