Оксана Бучко

Тернополян запрошують моніторити антиковідні програми

woman-holding-sign-3951615

Тернополян запрошують долучитись до проекту «Моніторинг політик кризового реагування на COVID-19 на регіональному і національному рівні силами громадянського суспільства». На Тернопільщині до нього залучають 3 міста та 4 ОТГ. За 4 місяці діяльності планують виявити найкращі регіональні практики реагування на пандемію COVID-19, а також запропонувати шляхи покращення наявних місцевих політик у соціально-економічній сфері.

Для роботи у проекті налагодять мережі місцевих координаторів. Усе відбуватиметься онлайн в форматі вебінарів та менторської підтримки в 24 областях України, пише prostir.ua.

Тож представник/ця неурядової організації чи активіст/ка з ОТГ чи міста може долучитися до проекту, написавши заявку на адресу info@radnyk.org

Проєкт «Моніторинг політик кризового реагування на COVID-19 на регіональному і національному рівні силами громадянського суспільства» реалізується БО БФ «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» за підтримки Чорноморського Трастового Фонду (Black Sea Trust for Regional Cooperation), проєкту Німецького фонду Маршалла США (German Marshall Fund of the United States).

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео