Тернополянам на замітку: як навесні повернутися до їзди на велосипеді

noviivelosport

Навіть поціновувачі затишку та відпочинку з книжкою погодяться із тим твердженням, що спорт навесні - одне задоволення. Це природньо, оскільки саме в цей час пробуджується природа, а людина її частина.

Щоб успішно позбавлятися від накопиченого за зиму, тілу потрібні розтяжка, силові тренування, кардіо та дихальні вправи, а в сукупності це називається – впорядкований тренувальний план. Крім того, не варто забувати про швидкість, мобільність і задоволення. Саме тому сьогодні поговоримо про велоспорт.

Отже, почнемо…

Найприємніше після весняного потепління - це дістати з велосипедної, гаража чи комори свій улюблений велосипед і відновити прогулянки на ньому. Прекрасно, якщо ви можете просто їздити на роботу або навчання на велосипеді. Однак якщо це для вас – спортивний реманент, ставтеся до катання серйозно.

Новачки часто скаржаться на біль в області таза. Щоб цього уникнути, придбайте велоформу, і носіть її, навіть коли на вулиці холодно, під штани. Відмінно буде, якщо ви зможете чергувати велотренування навесні, наприклад, з бігом.

Пам’ятайте про зручне взуття, одяг, сидіння і сумку на обидва плеча чи багажне відділення на самому велосипеді – усе це полегшить ваші прогулянки.

З часом, коли їзда вам стане легкою і комфортною, можна буде переходити до довгих дистанцій і планувати маршрути заздалегідь.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео