Тернополянам пропонують взяти участь в аматорському тріатлоні

triat

Організатори аматорського тріатлону «Серце залізної волі» закликають любителів фізкультури та спорту не зволікати і випробувати свої сили та волю, взявши участь даному змаганні. Для того щоб перемогти потрібно першому проплисти 200 м. (в акваторії дальнього пляжу) проїхати 9 км. на велосипеді та пробігти 4.5 км. Фініш – біля причалу.

Серед організаторів ГО «Нове покоління Тернопільщини», ГО «Сокіл», ГО «Студентська Свобода», Молодіжна міська рада, Пригодницькі перегони «Терен», Магазин туристичного спорядження Gorgany.com, особливу допомогу здійснюють компанія «Magnetic One» та «Максимум», також Медіа Корпорація РІА в рамках соціального проекту за здоровий спосіб життя «Рухаємо Тернопіль» виступає медіа-партнером аматорського тріатлону «Серце залізної волі». Відбудеться цей захід за підтримки Тернопільської міської ради.

На учасників чекає цілий ряд подарунків та призів від партнерів проекту – зазначає один з організаторів Іван Янюк. Ніхто з учасників не залишиться без подарунку на згадку про участь у турнірі. Детальніше про призи можна дізнатися долучившись до присвячених тріатлону спільнот в соцмережах. Також організатори шукають волонтерів, яким обіцяють отримати набір позитивних емоцій корисних навичок та сертифікат участі в даному заході.

Загалом має бути цікаво, тому організатори Серця залізної волі закликають Тернополян прийти на набережну Тернопільського ставу поспостерігати за боротьбою власників сердець із залізною волею за призові місця.

- Я думаю, залучення великої кількості глядачів сприятиме  популяризації здорового способу життя і заняття фізкультурою та спортом у нашому місті – зазначає Іван Янюк, тому ще раз нагадую – старт відбудеться на дальньому пляжі о 14 год, а призерів очікують на фініші менше, ніж за півтори години. Церемонія нагородження відбудеться біля причалу.

Бажаючі зареєструватися волонтерами та учасниками аматорського тріатлону зможуть це зробити в групах у ВК  та facebook, а також за посиланнями відповідної форми для волонтерів та для учасників.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео