Тернополянам радять не сидіти вранці в інтернеті

im578x383-соц

Чимало тернополян, ще не встигнувши прокинутися вранці, беруть у руки телефон, та заходять у соцмережі, на новинні сайти чи будь-які інші сторінки в інтернеті. Як виявилося цього робити не варто.

Спеціалісти кажуть, що перші 3 години вашого дня можуть визначати, як складеться ваше життя. І у більшості випадків показує те, як ви годуєте власний мозок: повноцінно (читання, медитація, ведення щоденника, фіззарядка і інше) чи (інтернет, відволікаючі додатки і так далі).

Чому для мозку шкідлива неповноцінна їжа

Якщо ми починаємо наш день з перевірки пошти або Instagram'у чи Інтернету, ми продовжуємо зміцнювати поведінку відволікання, поки воно не стане новою звичкою. Як чудово сказав Марк Менсон, стільникові телефони є новими сигаретами, пише Територія твого розвитку. Тим більше, що значна частина інформації, що ми знаходимо в інтернеті є неправдивою, або лише частково правдивою.

Чому здорова їжа така корисна для мозку

Коли ми починаємо день зі здорової їжі для мозку, ми даємо собі велику конкурентну перевагу. Ми будемо більш зосередженні та продуктивні.

Експерти радять дотримуватися  4-крокового щоденного ритуалу:

-медитація 20 хвилин;

-читання книг, хоча б 15 сторінок;

-робити записи у щоденник.

Включаючи комп’ютер, не потрібно відволікатися на розваги, переглядати рекламу тощо, а просто зробити те, що вам потрібно.

Не користуйтеся своїми телефонами, комп’ютерами, ноутбуками, планшетами іншими гаджетами відразу після сну.

І останнє, що ви насправді отримуєте після того, як заходите у Facebook або Instagram (або в інші додатки) відразу після пробудження? Це якось робить вас щасливішими або успішнішими? Якби ви об'єднали весь час, який ви, можливо, витрачаєте на це протягом дня, ви, напевно, змогли би написати книгу, створити бізнес або вивчити який-небудь інструмент, що може набагато більше поліпшити якість вашого життя, ніж тимчасові дози допаміну, які вам дає телефон.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео